Nicotine Base 10ml PG50/VG50

Produktnummer: 17883
Charity of your Choice

5% av kjøpet går til veldedighet

Når du handler hos oss går 5% av kjøpet ditt til Charity Of Your Choice.

kr19.00

5 People watching this product now!

Fri fragt ved ordrer over 499 kr*. Læs mere.

  • PostNord levering Levering med Postnord

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Hurtig levering med GLS Levering med GLS

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • DAO levering Levering med DAO

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Prisgaranti
  • Gratis 30 dages returret

Betalingsmetoder:

Beskrivelse

Nicotine Base 10ml PG50/VG50

Vi introduserer vår Nicotine Base 10ml PG50/VG50: En nøye formulert løsning for vapers og DIY-entusiaster på jakt etter den perfekte blandingen av propylenglykol (PG) og vegetabilsk glyserin (VG) med en moderat nikotinkonsentrasjon. Vår 10 ml nikotinbase er designet for å gi en balansert og allsidig base for dine e-væskekreasjoner. Nøkkelfunksjoner:

  1. Perfekt PG/VG-forhold: Nikotinbasen vår kommer i en 50/50 blanding av PG og VG, og skaper en harmonisk balanse mellom halsen riper, smakslevering og dampproduksjon. Denne sammensetningen passer for et bredt spekter av damppreferanser.
  2. Praktisk 10 ml størrelse: Størrelsen på 10 ml er ideell for de som liker å eksperimentere med forskjellige smaker eller justere nikotinnivået uten å binde seg til større mengder. Det er et praktisk og kostnadseffektivt alternativ for gjør-det-selv-entusiaster.
  3. Moderat nikotinkonsentrasjon: Med en moderat nikotinkonsentrasjon er denne nikotinbasen egnet for dampere som foretrekker en balansert dampopplevelse . Velg mellom ulike nikotinstyrker for å tilpasse e-væsken til ønsket nivå.
  4. Kvalitetsingredienser: Nikotinbasen vår er laget med førsteklasses ingredienser for å sikre renhet og konsistens. Vi prioriterer å tilby et pålitelig produkt som oppfyller forventningene til vapers.
  5. Overholdelse av standarder: Produktet vårt overholder strenge sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Vi prioriterer kundetilfredshet og sikrer at vår Nikotinbase oppfyller alle relevante forskrifter.

Nyt friheten til å lage dine egne e-væsker med vår Nikotinbase 10ml PG50/VG50. Utforsk den perfekte blandingen av PG og VG med et snev av nikotin og opplev tilfredsstillelsen ved å skape din unike vapingopplevelse. Bestill nå og begi deg ut på din DIY e-juice-reise med selvtillit og kvalitet. Mer informasjon Bare ingrediensene av høyeste kvalitet går inn i hver flaske av nikotinbasene våre – vi bruker en av de reneste nikotinene som er tilgjengelige over hele verden og fortynner den med toppkvalitet, farmasøytisk kvalitet av høyeste renhet propylenglykol (PG) og grønnsaker glyserin (VG). De lave nikotinbasene med nikotininnhold på opptil 18mg/ml* er klare til å dampe. Nikotinbaser uten smak – bare legg til smakstilsetning etter eget valg for å motta en e-væske som er klar til å dampe. Brukervennlighet gjør dem ideelle for gjør-det-selv-folk som ikke har tidligere erfaring med å jobbe med nikotin eller nikotinbaser med høyt innhold og som ikke er sikre på om de vil håndtere sikkerhetsproblemene. Blanding: 50 % propylenglykol og 50 % vegetabilsk glyserin Innhold av nikotin: 0, 3, 6, 9, 12, 15 og 18 mg/ml Utseende: < /strong> Fargeløs, klar, uten aroma Beskyttelse mot oksidasjon: Produsert og forseglet i et nitrogenmiljø Holdbarhet: 2 år hvis uåpnet. 1 måned etter åpning hvis lagret i en lufttett beholder på et kjølig, tørt sted, beskyttet mot lys. Foreslåtte oppbevaringsforhold: Tørt, ventilert, mørkt område, vekk fra varmekilder i tett lukket originalemballasje ved temperatur 5-25oC. Hold unna barn.

Specifikation

Brand

Brand

Blandingsforhold

Blandingsforhold

Vægt

Vekt 0.01 kg

Kunde anmeldelser